Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

woensdag 23 november 2011

kerst is in aantocht

Zie hierbij een foto van een paar kerstboompjes die ik heb gemaakt. Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn toch? Het is zomaar Kerst, het gaat zo hard.
Vanmorgen heb ik weer eens lekker onze kleindochters geknuffeld.
Karlijn stond met haar ruim 13 maanden al enthousiast voor het keukenraam te zwaaien en gooide beide armpjes in de lucht om opgetild te worden. Nou dan laat Oma alles vallen voor een dikke knuffel. Pien hebben we van school gehaald, vol verhalen over werkjes e.d. Ze had een geweldig verhaal over de Pieten die op school alle nietmachines bij de juffies uit de klassen hadden gehaald dus alle juffen in paniek. Pien vindt het allemaal wel een beetje spannend. Het is toch voor die hummels allemaal wel heftig hoor.

4 opmerkingen:

 1. Je hebt een mooi en leuk blog en wat maak je mooie dingen! Die kerstboompjes zijn gewoon juweeltjes.
  Quilten kun je en bloggen ook, zit daar maar niet over in :>)
  Welkom in Blogland!
  Groetjes,

  Jeanneke.
  http://dezondagssteek-jeanneke.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. pjep
  hey meid, wat zijn je boomjes mooi zeg!!!

  en ja kerst is er zo voor we er erg in hebben

  veel plezier met je blog
  als je zin hebt kan je altijd even op bezoek,komen
  culipatch!blogspot.com

  knuf miekr

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom in blogland. Leuk kerstboompje.
  Ik wordt volger.

  Groeten Miny

  BeantwoordenVerwijderen