Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

maandag 28 november 2011

Nieuwe Kast

Tjonge, hier hadden we lang naar uitgekeken, een nieuwe kast!!!! Ik moet altijd even wennen als er dan daadwerkelijk iets nieuws staat, onmiddellijk komen dan alle beren weer op de weg. Is de kleur wel goed? Heb ik genoeg ruimte? Help het is toch wel veel glas! Kan m'n servies er wel in, staat dat niet rommelig, enz enz enz. Herkennen jullie dat? Ik hoop het maar!!
Tot mijn grote schrik past de stereo inderdaad niet achter de schuifdeurtjes, dat is nou jammer. Toch niet goed nagedacht. Zie je nou wel!!!!!
Ik durf nog niet in te ruimen, manlief moet eerst de tv aansluiten, snoeren wegwerken en dan gaat hij natuurlijk weer schuiven met van alles. Zien jullie de koppies al door de kast vliegen? Ik wel!! haha!!

Voordat ik verder kan met inruimen zal het wel woensdag worden, werken, zingen op verjaardagsvisite, pffffffffffffffff

2 opmerkingen: