Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

dinsdag 15 november 2011

Koud!!!

Helemaal niet erg dat het wat begint te winteren. Ik hou wel van het mistige land, alles stil, de wereld is klein. Iets minder is het als je dan naar je werk moet. Geen gezeur, hup op de fiets. Ok, de auto knipoogt, nee we doen het niet, fietsen Mir!!!
Sjaal om, waar zijn m'n lekkere warme wolletje voor m'n handen? Yes, gevonden we kunnen vertrekken. Half 5, einde werktijd en nog even naar Appie Heyn. Warme wolletjes in de fietstas en naar binnen. Tien minuten later, boodschappen in de fietstas, handschoenen? Handschoenen? Weg, foetsie, gejat!! Niet kwaader kun je me krijgen, blijf verdorie van andersmans spullen af. Zien jullie me zitten op de fiets zonder handschoenen? Zien jullie de rook uit m'n oren? Jawel!!

En... vanmiddag, weer bij Appie zie ik in een fietstas 1 paar handschoenen, nee, niet de mijne, de verleiding om ze te pakken is groot. Nee, niet doen, goed opgevoed ben ik toch, mijn en dijn is duidelijk, maar ik ben nog steeds een tikke nijdig!

2 opmerkingen: