Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

vrijdag 11 november 2011

werken vandaag!!


Inderdaad gewerkt vandaag, beetje gek op vrijdag maar soms is het ook fijn om even geconcentreerd bezig te kunnen zijn. Alle dossiers vam cliëntjes uit zorg moeten in het archief, dat is nog even een lekker klusje! Van de dossierskast van 4 grote laden heb ik 1.5 weggewerkt. Dat wordt nog even buffelen omdat voor half december achter slot en grendel te krijgen maar ik hou er wel van om dingen netjes te organiseren! Ok, ik weet het, tikje chaotisch ben ik wel maar wel georganiseerd chaotisch toch?

Heb ik al verteld dat ik samen met zus in het tassenmuseum ben geweest. Herengracht in Amsterdam, heel leuk, aanradertje!

Morgen een dagje lieve vrienden in Borculo bezoeken, helemaal leuk!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten