Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

zaterdag 3 december 2011

Veel wind in de polder

Toen we vanmorgen via de dijk van lelystad naar Almere tuften was het knap winderig en regenachtig. Gelukkig had ik m'n telefoontje bij me zodat we e.a.a even vast konden leggen. Prachtig gezicht over een klein stukje oostvardersplassen.

Vanmiddag kon ik dan weer verder met Leanne's House. Inmiddels hebben we een andere methode bedacht om toch dat gedoe en gereken met Inches te omzeilen. Ik heb het patroon gewoon gekopieerd en knip de stukjes en leg ze op de stof en reken de naadtoeslag erbij. Kijk en dat werkt, gelukkig, want nu krijg ik ook weer zin om verder te gaan. De moed was me een beetje in de schoenen gezakt. Gelukkig ben ik dit project samen met een quiltvriendin begonnen en zij is nogal vasthoudend, dat is maar goed ook!!
"En het gaat lukken" riep ze!!! Inmiddels heb ik nog maar een half blok van de 9 gemaakt maar het hoeft ook niet in een paar weken af, gaat niet lukken ook!! Hierbij de resultaten van vandaag.

1 opmerking:

  1. mooi he die Leannes house, heb hier ook het patroon, maar wanneer, ik denk, dat ik toch maar es de' masjiene' ga (moeten) bovenhalen...kwestie van wat rapper te werken dan, misschien...:p
    knuffs, Vero

    BeantwoordenVerwijderen