Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

donderdag 5 januari 2012

kerstvakantie bijna over

Op 20 december kreeg ik kerstvakantie, hele visioenen had ik. Ik zou dit en dat en oh ja ook nog zus of zo gaan doen. Uiteindelijk valt het dan toch wel tegen hoe productief ik qua quilten ben geweest. Want Feestdagen en visite is geweldig leuk en vooral gezellig maar het houdt ook in dat er boodschappen gedaan moeten worden, huis gesopt, bedden opgedekt en alles wat er nog meer bij komt kijken. Gisteren een paar uurtjes op de leukste en liefste meisjes ter wereld gepast.Vandaag een nichtje bezocht en net was ik dan toch gaan zitten om een stukje te borduren op de top van Leanne's House, maar ik ben een tikkie ongedurig. Komt vast van die wind die om het huis blaast!!
Hierbij een foto van Karlijn die 2 stukjes brood met hagelslag verorberd heeft. Kun je nagaan hoe ze eruit ziet na een hele boterham!!!

1 opmerking:

  1. Haha, die boterham met hagelslag was vast heel lekker.
    Over het schaaretuitje, ik heb het patroon van iemand te leen. Maar het is een vierkamtje, log cabin. Als het helemaal gevoerd en gequilt is leg je het op de punt, in ruit vorm. Dan vouw je de punten naar het midden en dicht naaien. Drukknoopje erop en klaar. Vind je het duidelijk zo? Ik hoor het graag van je. Succes!
    Groetjes Janien

    BeantwoordenVerwijderen