Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

woensdag 11 januari 2012

quiltbee

De eerste quiltbee van het jaar, ik kan me daar de avond van te voren al mateloos op verheugen. Echt genieten, echt gezellig om iedereen weer te zien en te kijken wat iedereen allemaal gedaan heeft in de Kerstperiode en dat is bij sommigen niet mis. Ik liet het eerste blok en 2e blok van Leanne's House in wording zien en iedereen vond het mooi worden, wel erg lief dat rose zeiden ze. Zij weten al dat ik niet zo lief ben natuurlijk!! haha Een echte kattekop zeiden mijn broers vroeger al. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook wel een beetje zoetig vind maar ja, ik wen er wel aan. Ik moet wel zeggen dat ik me een tikkie verkeken heb op het gepriegel, dat is even wennen. Ik moet ook echt nog een ander quiltwerkje gaan zoeken want anders worrdt het teveel van het goede. Toch kreeg ik vandaag weer een geweldige tip van Kitty, die meestal gezellig naast me zit. "Waarom paperpiece je niet al die kleine stukkies vraagt ze"? Ik heb vast niet erg bijdehand naar haar gekeken! Wat een idee, waarom kom ik daar nou toch zelf niet op? Wat een druiloor ben ik toch soms. Thuis gekomen ben ik direct aan de slag gegaan en het werkt perfect. He he dat is een opluchting want er komen nog veel kleine stukjes in de komende 7 blokken. Ook het borduren vind ik lastig, ik heb dat eigenlijk nooit gehad op school of zou ik gewoon niet opgelet hebben, dat kan ook natuurlijk!! Wat een zelfkennis he?
Voor mij is een "steelsteekje" niet helemaal een onbekend begrip maar hoe het nu precies moet , nou nee, maar daar weten de dames van de quiltbee alles van. Wat heerlijk he?
Nou jullie zijn weer op de hoogte!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten