Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

maandag 16 januari 2012

hyacinten

Wat een weer vandaag, van mijn plekje op kantoor heb ik een groot gedeelte van de dag naar een blauwe lucht zitten kijken. Heb nog even overwogen om vandaag te spijbelen/ziek te melden enz enz,maar dat kan eigenlijk niet he? Hier zitten we nu al weken op te wachten, lekker vrieskou en een zonnetje. Jammer dat het zo kort duurt. Op Oudejaarsdag heb ik van mijn schoonmoeder een schattig bakje met hyacinten gekregen en die komen nu uit. De hele kamer ruikt naar hyacinten, mmmmmmmm, zo lekker!!! Voorjaar lonkt ook al wel een beetje op deze manier.
Jammer dat we nog geen geuren kunnen overbrengen via de pc, alhoewel, misschien maar goed ook!
De quilt van Leanne's House vraagt veel tijd, dat komt door het borduren maar ik kan het niet laten om ook nog een ander project te beginnen. In de Patronenpost stond een schattig lopertje en een dochter van een vriendin krijgt een augustus een kleintje dus ik pieker nog even wat ik nou het eerst ga doen. Een lopertje of een boxkleed o.i.d. Ik heb eigenlijk helemaal geen tijd om te werken!!!!!!!
Ik wil quilten!!!!!!!!!!!!!!!

2 opmerkingen:

  1. Haha werk is soms een lastige onderbreking.

    Groeten Miny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Blij dat je het niet over kunt seinen want hoewel een mooie bloem ben ik er zwaar allergisch voor. sniffelen, snuiven, proesten niezen, met een synt in de buurt krijg ik het zwaar voor mijn kiezen

    BeantwoordenVerwijderen