Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

zondag 19 februari 2012

beurs in Zwolle

Vanmorgen stond ik al ruim voor 09.00 uur mijn eigen auto te krabben. Nog doodstil in de straat maar wel spekglad. Dat was even schrikken. Nog geen 10 minuten later stond ik nog een auto te krabben, want die auto ging ons naar Zwolle brengen en dan moet je er wat voor over hebben he? Maar het was superleuk in Zwolle. Oooh, wat word ik toch hebberig van al die stofjes. Het was gezellig druk, gelukkig geen getrek en geduw want dan ben ik al weer weg!!
Mijn "buit" voor vandaag: blauw/creme lapjes voor een lopertje uit de Patronenpost. Een lapje groen voor Leanne's House en verder van die "wil ik hebben"patroontjes. Voor het patroon van de
kinderliedjesquilt ben ik echt als een blok gevallen, die moet eigenlijk af voordat Karlijntje in oktober 2 jaar wordt. Maar het grootste werk zit 'm in het borduren maar in juni 5 weken vakantie voor de boeg, zou het moeten lukken toch?
Morgen, maandag werken, 's avonds koor, dinsdag weer werken enz enz. Duurt weer een paar dagen voordat ik mijn blog weer bijwerk!!
Fijne week allemaal!!!!

3 opmerkingen:

 1. leuke buit heb je vandaag binnen gehaald, de mijne post ik morgen, heb de knollen nu op. het was echt heel gezellig vandaag. Ik was met een vriendin en onze mannen.We waren er om 12 uur en hadden tijd te kort.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he, zo'n beurs! Ik was er zaterdag en heb nog wat voor je laten liggen :)
  Mooie oogst heb je! Die kinderliedjes quilt heb ik helemaal niet gezien...!
  Wat ga je met dat strookje 'kleurige' lapjes maken?
  Fijne werkweek gewenst,
  Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Trudy,

  Nou wat was er veel te kijken he? Ik wil ook altijd overal aan zitten. Mocht ik vroeger niet van m'n moeder maar ik deed en doe het lekker toch!
  Ik heb ook een patroontje gekocht voor een schaaretui, lijkt een beetje op logcabin en daar ga ik de kleine lapjes voor gebruiken. De kinderliedjesquilt had ik al zien liggen toen ik 5 minuten op de beurs was en ik nog even m'n centen in m'n zak wilde houden. Ik heb hem toen een beetje verstopt tussen andere patroontjes en hem er 3 uur later weer vandaan gevist. was de laatste pfffff Je moet maar mazzelen he?
  groetjes, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen