Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

zaterdag 28 april 2012

lekker lang weekend

Wat heerlijk zo'n lekker lang weekend voor de boeg. Evengoed met een aantal festiviteiten, waaronder de verjaardag van buurvrouw Joke, 50 jaar is ze vandaag geworden. Morgen zingen met ons koor The New Landsingers in Nagele en maandag viert heel Nederland Koninginnedag, ik ook maar ik word dan 59! Volgend jaar een feestje, hoop ik......

Vorige week waren onze kleindochters op bezoek, leuke dingen gaan we dan verzinnen natuurlijk. Koekjes bakken is altijd een goed idee!!!!


Met bovenstaande dame moet je heel goed opletten want voordat je het weet zit er van alles in dat kleine mondje en niet alleen het deeg maar de stop van de gootsteen schijnt ook lekker te zijn en even lekker zwiepen met de afwaskwast is ook altijd grappig, vooral als Oma en Pien dan nat worden.Gelukkig werd ze het gedoe al snel zat en konden we haar even bij Opa "dumpen" zodat Pien de koekjes op een goede manier met eigeel kon bestrijken en in de oven kon doen. Toen de koekjes klaar waren, was Karlijn er natuurlijk wel weer als de kippen bij om te proeven. De boef!!!

Dan nog maar even bellen blazen, ook altijd grappig!!


Het gehaakte vestje voor Pien is praktisch klaar, nog wat draadjes afhechten en dan kan ze het aan. Ik vind het een kleurig geval geworden, ik hoop dat het goed past. Misschien maak ik er dan ook nog een voor Karlijntje.

Nog een foto liggend,Afgelopen woensdag heb ik een korte workshop gevolgd. De bedoeling was dat we leerden appliceren, maar ik was een tikkie traag met alles uitknippen dus ik heb heel goed gekeken maar niet zelf geprobeerd!! Dat ga ik dus vandaag maar eens uittesten. Hopenlijk is er nog wat blijven hangen van alle uitleg!


Voor allemaal een gezellig weekend!!

groet, Mirjam
2 opmerkingen:

  1. Wat een gezelligheid bij jou. Ik vind het vestje erg mooi geworden wat zal dat leuk staan. Succes met de applicatie.

    Groeten Miny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gezellige foto's zo met je kleinkinderen! Pien doet het al erg goed zo te zien! wat zal ze blij zijn met haar vestje. ik vind hem heel erg leuk gewqorden. Prima gelukt toch!!!

    BeantwoordenVerwijderen