Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

donderdag 24 januari 2013

nieuw blok

Hallo allemaal, Vorige keer schreef ik het al, ik ga weer met een nieuw blok beginnen. Inner City. Ook nog wel een "uitdaging". De stofjes heb ik inmiddels uitgezocht. In het boek hebben ze het over Freezerpapier. Geen idee wat dat was, inmiddels hebben ze me op de bee uitgelegd wat dat is en heb ik maar een rol gekocht. Nu gaan we maar eens even puzzelen!!
Aankomend weeeknd zal er van quilten niet zoveel komen, reden te meeer om nu weer eens te gaan borduren, daar heb ik ook echt weer zin in.
Ga me niet vervelen!!! Fijn Weekend allemaal!! groet, Mirjam

4 opmerkingen:

 1. Lekker puzzelen word het met dat blok en leuk die letter borduurtjes..............liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo dat wordt zeker puzzelen! Succes ja dat freezerpaper is wel ideaal. Ben benieuwd wel over bloggen he! Groetjes carina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit, die Inner City! Lijkt alleen meer een complete quilt dan alleen een blok?
  Mooie kleurtjes heb je weer gekozen.
  En wat een leuke borduurtjes, met een quilt-achtergrond!
  Fijn weekend, Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij heb je niet de makkelijkste quilt uitgezocht om te maken! Het gaat je vast lukken. borduren ter afwisseling is ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen