Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

vrijdag 25 december 2015

Kerstgroet

Ik wens al mijn volgers van mijn Blog hele fijne kerstdagen en alle goeds voor 2016!


Bijgaande foto gaan we buiten niet zien, sneeuw en ijs ver te zoeken maar ik vond het zo'n schattig plaatje!

groet, Mirjam


3 opmerkingen:

 1. Wens jou ook fijne feestadgen toe en een goed en gezond 2016
  groeten
  marga

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Mir, veel te lang geleden dat ik handwerkblogs heb gelezen... in januari starten we een clubje zodat ik misschien weer wat animo krijg... denk steeds wel leuk... maar er komt niets van erg hè...
  Hoop dat ik dan ook weer regelmatig blogs en zeker ook de jouwe ga bekijken...
  Ook voor jou gezellige Kerstdagen en de beste wensen voor 2016!
  Bijna aan het eind van het jaar dank ik je voor je leuke reacties op mijn blog ze worden door mij zeer gewaardeerd en hoop er nog vele te mogen gaan lezen.
  Lieve groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen