Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

maandag 18 januari 2016

Blue Monday

Vandaag, precies één jaar geleden ging ik met gladheid onderuit met de fiets! Gecompliceerde enkelbreuk, ziekenhuisopname en operatie was het gevolg, dus DH riep vanmorgen al: "je doet wel voorzichtig vandaag he"? Dus ik dacht ik ga mooi niet op de fiets, maar het zonnetje en de heerlijke frisse buitenlucht lokte wel, dus ben ik lopend naar de supermarkt gegaan. Toch waren er hier en daar gladde plekjes, dus voorzichtig. Ik ben wel een beetje een "schijterd"geworden, jakkes!

Afgelopen weekend gingen er ineens 3 lampen kapot, 2 in de afzuigkap en 1 in de kamer. De week daarvoor ook al 1 in de kamer. Alsof alles dan tegelijk komt he?
Dus die kon ik ook vanmorgen mooi scoren bij de super!


In Deventer (100 rozen) had ik een leuk patroontje gekocht voor een Maantasje. Mijn schoonzusje was er weg van dus zei ik overmoedig: Maak ik voor je! Nu vind ik patronen lezen best lastig maar dit patroon was wel een beetje summier. Gelukkig kon ik via de mail mijn vraag stellen en werd het ook beantwoord. Tasje is bijna af, maar ik vind de rits niet netjes genoeg, dus overnieuw!

Van de week komt het vast af, dan nieuwe foto!

Verder heb ik niet zoveel te melden. Wel met van alles bezig maar geen foto's, dus dan leest het niet gezellig voor jullie, dus tot gauw!

groet, Mirjam

5 opmerkingen:

 1. Ja dan zeker maar uitkijken met die gladheid overal. Dat maantasje is leuk om te maken hoor, heb er ook een zelf.
  Veel plezier in het afmaken deze week..............liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk word je tasje!
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is dat al weer een jaar geleden.....ik kan het me nog goed herinneren en jij vast nog meer. Dat wil je geen tweede keer meemaken natuurlijk. En helemaal geen achijterd hoor, ik fiets ook zeker niet als het glad is. Dan pak ik de auto of ik loop. Beter een deuk in de auto als in mij denk ik dan. Succes met je tasje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed dat je voorzichtig bent! Een vriendin van mij heeft vanmiddag haar pols gebroken op een glad stuk....
  Leuk tasje wordt het!
  groetjes, Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat blijft de schrik er toch lang inzitten! Gelukkig is het wel allemaal goed gekomen voor je.
  Wat een leuk tasje voor je schoonzusje, ben benieuwd naar de foto als het af is.
  Groetjes 10eke

  BeantwoordenVerwijderen