Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

donderdag 19 januari 2012

High Tea

Vanmorgen werd ik op m'n werk blij verrast met bloemen omdat ik 25 jaar "in de zorg"werk. Natuurlijk wist ik wel een beetje dat ik in het zonnetje gezet zou worden maar met klem had ik gevraagd er geen officiële toestanden van te maken. Gelukkig hebben mijn lieve collega's dat ook niet gedaan. Tegen 15.00 uur werd ik gevraagd naar de koffiekamer te komen en daar stond een geweldige High Tea klaar. Scones, chocolade, muffins, cake en thee in hele leuke theekopjes.Wel een speech waar m'n hele doopceel werd gelicht, zoenen en een gouden speldje van de leidingevende en nog meer bloemen, plantenbakjes, kaarten, schattige tulpjes in een laag bakje, helemaal leuk dus.
Nu zit de jubelaris uitgeput op de bank, moe maar voldaan zeggen ze toch?


Het was de bedoeling dat ik veel meer quiltdingen zou vertellen en laten zien op mijn weblog maar momenteel heb ik niet heel veel tijd en de quilt van leanne's House vraagt veel tijd omdat er geborduurd moet worden en dat gaat mij niet supergoed af, ik haal meer uit dan dat ik borduur. Gisteren had ik een hele lieve tante op bezoek. Ze is bijna 79 en heel goed met naald en draad. Dus heb ik braaf zitten kijken goe ze van alles voordeed. Nou moet het ook nog uit mijn vingertjes komen, pfffff
Morgen boodschappendag, huis moet weer schoon, zaterdag heerlijk relaxen in de sauna en dan ga ik zondag weer verder met de lapkes!!

2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd, je collega,s hebben je mooi verrast. Leuk dat je een tante hebt met handwerk ervaring, ik werk ook in de zorg en kom ook nogal eens ervaren handwerksters tegen genieten is dat.

    Groeten Miny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. je voornemens zijn goed en het gaat vast en zeker goed komen met het borduren. Van harte gefeliciteerd met je jubileum.

    BeantwoordenVerwijderen