Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

vrijdag 30 maart 2012

het wordt steeds erger met mij!!!

Zoals jullie weten ben ik bezig met de quilt "versneden bloemen". Ik moet eerlijk zeggen dat dit me aardig bezig houd. Ik speur op het internet naar stofjes, schooi bij vriendinnen mooie lapjes met vogeltjes af, krijg via het Prikbord een prachtig lapje met vliegtuigjes. Kortom ik ben aardig op dreef maar vanmiddag maakte ik het BIJNA te bont. Komt in de supermarkt, achter een volgeladen karretje, mij een mevrouw tegemoet in een prachtig groen katoenen jasje met een geweldig printje en ik had het echt bijna het jasje van haar lijf gerukt. Hebben, hebben, hebben!! Ik schaam me echt dood, maar ik heb toch jaaaren geleden heus opvoeding genoten dus ik heb vriendelijk geknikt terwijl ik dacht: "je moest eens weten"!!!! Hebben meer quiltsters daar nou last van???????


Maar inmiddels heb ik alle stukjes gesneden en heb het nu op de lap gespeld. Daar moet ik eerst nog een paar dagen naar kijken voordat ik daadwerkelijk de naaimachine ga pakken en alles aan elkaar ga stikken. Moet nog even op zoek naar zigzagband voor de bloemstelen.
Morgen dagje sauna met vriendinnen, mmmmmmmmm
Dag allemaal, fijn weekend

9 opmerkingen:

 1. HaHa, ik werk als verzorgende en soms heeft iemand een hele leuke blouse aan, ik zeg dan wel eens voor de grap kan zijn dat er morgen een mouw mist in je blouse. Je quilt wordt erg leuk mooi zoals je de kleuren hebt gebruikt.
  Fijne dag morgen!

  Groeten Miny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. :>D!!!

  Mouwloos is weer hot binnenkort, Miny, dus dat hoeft geen punt te wezen...

  Lekker saunaaien morgen, geniet ervan.
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoezo hebberig???
  Je bloemen gaan er al leuk uitzien!
  Prettig weekend en geniet van de sauna en de
  gezelligheid met je vriendinnen.
  Groeten van Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken dat, klein gaat onder in je blouse is toch niet erg , en soms zeg in van te voren weleens niet weggooien en niet te veel wassen hoor !, staat je niet mooi gewoon aan mij geven ha , ha , ha .

  groet joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, héél herkenbaar! Ik heb ook altijd een schaartje in mijn tas...want je weet maar nooit! :)
  Wat een enig patroon trouwens...is het ergens te koop of staat het in een tijdschrift?
  Hoop dat je lekker gesaunaad hebt en een gezellig weekend had. Groetjes, Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hahaha, ja ik heb dat met overhemden, als ik mooie overhemden zie denk ik aan een quilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Via hermie op je blog gekkomen, je bent een mede flevolandbewoner! Mooi plekkie he! Zal je gaan volgen groetjes carina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Mirjam. Leuk blog heb jij ook! en een leuke quilt waar je mee bezig bent. Ik wil je graag helpen met -het haakpaptroon, maar kan je e-mail nergens nergens vinden. wil jij mij misschien mailen? Dan kan ik je wat uitgebreider helpen. m.m.hameetman@hccnet.nl
  Groetjes Marijna

  BeantwoordenVerwijderen