Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

zondag 8 april 2012

even niks te melden!!!

Nou, dat is ook wat, niks te melden!! Genoeg gedaan en te doen hoor, maar weinig fotomateriaal, dat in ieder geval. Afgelopen woensdag heb ik in de ballenbak gezeten, echt waar!! Was nog leuk ook. Onze kleindochters waren daar en ik kwam even een kijkje nemen en een kopje thee met dochterlief doen. Met heel veel enthousiasme werd ik ontvangen, dat doet een Oma's hart erg goed. Direct moest ik mee naar de ballenbak en de trampoline. Dat vonden Oma's knietjes, 's nachts, niet leuk, maar toen hadden we de pret al dik en dwars beleefd. Dus dat was allemaal niet echt belangrijk meer.

Verder ben ik al een flink eind opgeschoten met de quilt "Versneden Bloemen". Al 4 stroken aan elkaar. Daar komt volgend weekend beslist een foto van. Ben ook aan het haken geslagen. Dank zij hulp van een lieve medequiltster/haakster uit Emmeloord ben ik al een best stukkie op weg! Ook daarvan komt een foto.

Vanmorgen stonden we om 08.00 al familie uit te zwaaien op Schiphol, om 11.30 uur zaten we bij schoonmama op de koffie met appeltaart en zitten nu heerlijk bij onze  houtkachel uit te blazen. Een lekker lang Eerste Paasdagje! Morgen uitslapen !!!! (als het lukt)!!!!


Tot gauw!

1 opmerking:

  1. Oh, oh... pas toch op je knietjes! Maar je hebt wel vee plezier gehad met je kleindochters. en als oma laat je je niet kennen toch...

    BeantwoordenVerwijderen