Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

zaterdag 3 maart 2012

wat een leuke week!!!

Deze week waren er allemaal leuke verassingen, eerst won ik een leuk paperpiece patroontjes van zeilbootjes op de site van Hermie
door simpel een gokje te wagen.
Toen kreeg ik van Janien de "Liebster Blog Award!!!! Nou dan kan je dag toch niet meer stuk he?
Ik probeer linkjes te kopiëren in HTML-code maar helaas dit lukt niet, dus ik kan jullie de sites niet doorgeven van Hermie en Janien, dit moet ik nog even uitvogelen.

Verder ben ik aan het borduren geslagen, wordt morgen verder vervolgd!!

2 opmerkingen:

  1. wat leuk je bent lekker bezig. Zo zie je maar de ene keer lukt alles en de andere keer wil het helemaal niet.Gefeliciteerd met je aword en de zeilbootjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk hoor dat je er blij mee bent, ik kon eerst de link ook niet kopieren,maar toen heb ik nadat ik nieuw bericht had aangeklikt linksboven weer op nieuw bericht geklikt en toen opende er een ander venster en daar kon ik wel "link"aanklikken en toen lukte het wel.Daarna opent telkens wel het nieuwe venster.

    BeantwoordenVerwijderen