Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

zaterdag 10 maart 2012

Zoonlief is 30 geworden vandaag!!!!!

Net zoals ik dat een week of geleden deed met de verjaardag van mijn dochter, nu een kinderfoto van zoonlief. Vandaag 30 geworden. Op deze foto te zien samen met z'n vader. Waar ze het over hebben weet ik niet meer, maar de oogjes twinkelen dus het zal wel "boeverig"zijn!!!

Ik heb deze week hard gewerkt om het eerste borduurtje van m'n kinderliedsjesquilt af te maken. Heerlijk werkje en ik vind het een aardig resultaat.
Ben nu begonnen met "drie kleine kleutertjes"

Afgelopen week ben ik ook op verjaardagvisite geweest bij een vriendin. We kennen elkaar al een poosje, eerst samen op koor en nu samen quilten. Ze heeft de eerbiedwaardige leeftijd van 65 behaald, die je haar overigens volstrekt niet geeft. Heel gezellig zo'n ochtendvisite, 6 vrouwen met hobbys zoals quilten en kaarten borduren, kopje koffie met een gebakje, nog een kopje koffie en toen zomaar op een simpele woensdagmorgen aan de zelfgemaakte advocaat mét slagroom. Mmmmmmmmm,zo zaten we dus om 12.00 uur's middags met blosjes op de wangen een beetje giebelig te wezen. Dan krijg je dus foto's van speelgoedmuizen aan de kaas. Beetje flauw toegegeven, maar het was wel supergezellig en van zo'n ochtend is het heerlijk nagenieten.
Nu nog even het laatste fotootje van Leanne's House. Het lukte mij niet zo goed om de sterretjes netjes te boduren, ik vond het wat grof en niet mooi. Dus heb ik nu een sterretje (pailletje) met daarop een klein kraaltje genaaid op de plek waar het geborduurde sterretje zou moeten komen. Ik ben wel content met deze oplossing. Is ook weer eens wat anders.
Wat een verhaal op deze dag, maar zu zijn jullie weer allemaal bij. Maandag naar de quiltworkshop "versneden bloemen". Wordt vervolgd!! Fijn weekend allemaal!!

7 opmerkingen:

 1. een heel leuk verhaal hoor, supergezellig een groepje vrouwen bij elkaar met dezelfde hobby en die muis, ja dat is een prachtige foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was inderdaad super gezellig op mijn verjaardag en ja die muis......
  Alle kaas opgegeten!
  Het gaat goed met je borduurtjes Mirjam. je hebt echt de smaak te pakken.
  Succes met de workshop op maandag, ik ben benieuwd naar het resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! En gefeliciteerd met je 30-jarige zoon.
  De sterren van Leanne heb ik ook met sterrenpailletjes gemaakt...staat erg leuk hoor. Mijn Leanne is inmiddels een affo!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het leven vieren, een goede instelling. Zeker als het met een advocaatje en supergezellige ochtend met vriendinnen gaat! Je blok van Leanne's house wordt mooi! Lijkt me óók nog wel eens wat!
  groetjes, trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige borduurwerken

  gelukkige verjaardag

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor het eerst ook op jouw leuke blog, zo te lezen heb je een hele leuke dag gehad, leuk je borduurwerk ook ik hou van borduren en quilten!
  Alvast fijn weekend,
  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hé, wat leuk.Ik ben op 10 maart 65 geworden. Ben samen met mijn man er even tussenuit geweest. Gisteren laat thuis gekomen. Dus alsnog gefeliciteerd met de 30 jaren van je zoon.

  Groetjes Marjolein uit Zoetermeer

  BeantwoordenVerwijderen