Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

maandag 9 april 2012

haken

Ben ik toch zomaar gegrepen door een heel ander projectje. Zag, terwijl ik links en rechts over allerlei blogs aan het surfen was een schattig gehaakt vestje. Er zat een link bij om het patroon te kunnen downloaden en hoppa, dat was zo gepiept.
Vol goede moed begonnen maar halverwege dacht ik : Uhhhh? Gelukkig zijn er dan lieve mensen (waaronder Marijna) die me via de mail uitleg gaf. Het is nog niet af maar het schiet lekker op. Pien wordt 7 mei 5 jaar en dan zou het leuk zijn als het vestje af was.
De basis is een achterpandje van stokjes en nu komen er rondom allemaal kleine vierkantjes, Ik ga om en om rose en gemeleerd doen, dat lijkt me wel grappig!!
Wordt weer vervolgd!

5 opmerkingen:

 1. Je vestje wordt echt al heel mooi! Nu al de vierkantjes nog! Succes....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig! Haken is helemaal hot :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik loop een beetje achter met lezen,maar dat geeft niet, ik vind het een heel erg leuk vestje worden,schattig die blokjes er om heen met roze.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. bedankt voor de leuke reactie op mijn tas!
  Knap gedaan dat vestje haken!
  Ik krijg morgen "haakles" Knap dat je zo'n vestje voor elkaar krijgt! Wil je me even een mail sturen: johanvddool@gmail.com zodat ik je het patroontje kan toesturen?
  Vriendelijke groet Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mirjam, ik heb een verrassing voor je op m'n blog gezet... Ik hoop dat je er blij mee bent! Groetjes, Marjo B-W
  mbwquilts.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen