Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van twee prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. Verder vinden wij het heerlijk om in de lente/zomer/herfst, als het lukt, er met de caravan op uit te trekken. Liefst naar een plekje onder de zon!!!Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben graag met van alles en nog wat bezig!

maandag 14 mei 2012

Birmingham

Vandaag een dagje vrij genomen om na te genieten én bij te komen van een weeknd Birmingham waar we heerlijk en goed gezongen hebben. We zijn flink gestegen in puntenaantal en de jury vond onze "sound"beter geworden in vergelijking met 2010. Kijk, daar doen we het voor.
Voor het eerst van m'n leven had ik nepwimpers op. Allemachtig, dat is even wennen van die wapperende gordijnen boven je oogleden. In het begin kriebelde het verschrikkelijk, maar proberen er niet aan te denken en dan ging het wel. Tja, dat is Barbershop he? Alles moet tot in de puntjes verzorgd, niet alleen de zang maar ook ons uiterlijk. iedereen moet altijd erg lachen als ik vertel dat zelfs de kleur van de panykniekousjes vast ligt. Allemaal dezelfde make-up, nagellak!! Maar zie foto, het resultaat is toch prachtig!
Voor wie het leuk vind, dit is onze website!www.newlandsingers.nl
groetjes

2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er prachtig uit zeg!! Al een beetje bijgekomen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er heel mooi uit, ik heb even de foto's bekeken. Hadden ze wel tijdens het optreden allemaal een knoo in het vest?
    Ben je weer een beetje bijgekomen van alle drukte?

    BeantwoordenVerwijderen