Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

zondag 20 mei 2012

we tellen af!!!

Nog maar net terug uit Birmingham en de kratjes met boodschappen en kleren staan alweer klaar, maar nu om in de caravan gehesen te worden. We gaan over een paar dagen op pad!! Dus zo af en toe zullen jullie een nieuw berichtje ontvangen op m'n weblog. Het ligt er maar net aan of  ik Wifi kan vinden voor de laptop en als het kan ook nog gratis..... Tjaa, moet uit de lengte of uit de breedte he? Bij de Mac is het gratis maar dan word ik toch teveel afgeleid door de ijsjes en andere lekker happen die daar te koop zijn. Heeeeel slecht voor de lijn en ik heb er nu 6 kilo af, dus dat moeten we zo houden. Na de vakantie nog een keer 6 kilo en dan komen we in de goede richting van waar ik wezen wil.

Vorige week heb ik een hanging basket opgehangen, met leuke blommetjes. In plaats van dat het een leuk bakje ging worden leek het steeds verder in elkaar te schrompelen. Ik snapte er helemaal niks van. Goede aarde, goede plantjes, water zon, wat willen plantjes nou nog meer? Vanmorgen snapte ik het. Twee Vlaamse Gaaien waren verwoed met hun grote platpoten (sorry vogelliefhebbers) over m'n plantjes aan het hippen terwijl ze de kokosbedekking uit de basket trokken. Ok, dacht ik toen, ze zijn een nest aan het maken, tjaaa, dat snap ik wel maar liever niet van mijn basket. Zoek maar wat anders. Dus heb ik vanmorgen een hele rits stokjes in de rondte gezet. Zou het helpen? Geen idee.


Ga deze week bedenken welke quiltspulletjes allemaal meemoeten. Heb veel ideetjes maar of dat uitvoerbaar is?????

Fijne zondag!!!

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk op pad wat wordt de bestemming of is het touren? Wij gaan de caravan over twee weekjes uit de stalling trekken. En ehhh, dan wordt er een mover ondergelegd, te errug maar aangezien de mannen niet meer mee gaan lijkt het me helemaal dikke prima. Ja wat sleep je allemaal mee? Wel zielig als bij thuis komst er een vlaamse gaai gespiest op je hanging basket hangt hihi. Maar had hij maar een ander plekje moeten uitzoeken! Veel plezier en heel lekker weer groetjes carina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Even een reactie op mijn blog! Hihi ja zo ging dat bij ons ook, ook in het badkamertje en als we weer ergens stonden hup naar buiten, volgens mij werden wij ook wat vreemd aangekeken, maar die lol is wel heel leuk. Nou nogmaals veel plezier groetjes carina

    BeantwoordenVerwijderen