Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

zondag 6 mei 2012

klein berichtje

Hallo allemaal,

Soms is het leven zo druk dat je van het een in het ander rolt. Dus maar een héél klein berichtje. Even een foto van onze sering die zo mooi bloeit en vanmiddag waren we bij onze jarige kleindochter. 5 jaar is ze alweer en wat willen meisjes van deze leeftijd? Jawel een trampoline!!!
Dat was dus "allemaal lappen"maar dan heb je ook wel wat moois!!!
Aankomende vrijdag gaan we met ons koor naar Engeland voor de conventie (wedstrijden) met Engelse, Schorse en Ierse Barbershopkoren. Volgens mij doet ook Duitsland mee maar dat weet ik niet zeker. Morgenavond Generale!!!

Mijn applicatiequiltje wordt zowaar ook leuk, krijg nog aardigheid in dat gepriegel (appliceren) ook. Moet toch niet gekker worden!!

Wordt vervolgd!!!! Fijne week voor iedereen!!
Mirjam

6 opmerkingen:

 1. Succes in Engeland en gefeliciteerd met je kleindochter

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al die verschillende dingen is ook leuk! Veel succes in Engeland!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat is speelgoed van de eeuw. Ach ze moeten toch wapperen die flappen groet carina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je kleindochter en heel veel succes in Engeland!!

  Groeten miny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. soms heb je gewoon even wat minder tijd. Gefeliciteerd met je kleindochter en veel plezier in Engeland

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh, leuk die trampoline.Bij onze kleinkinderen is dat ook zo'n succes.

  BeantwoordenVerwijderen