Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

woensdag 15 augustus 2012

Pietje Smeerpoets

Hallo allemaal,

Deze foto heeft niks te maken met quilten, alhoewel ik best druk ben met het brandweerquiltje, maar deze foto stuurde mijn dochter mij afgelopen week.
Deze foto is te leuk, die wil ik jullie toch even laten zien. Ze kwamen van het strand en Karlijn zit nergens mee, lekker graven, voor je snotneus heb je mouw als mama niet snel genoeg is met de zakdoek. Ramen lappen doet ze trouwens met haar tong, vindt haar Mama ook al niet leuk. Het valt ook allemaal niet mee om 22 maanden te zijn!!

Ik hoop dat ik zondag weer wat quilterigs kan laten zien, maar het is loeidruk momenteel met werk en andere zaken die me bezig houden maar daarover snel meer!!

groet, Mirjam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten