Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

vrijdag 12 oktober 2012

stofjes, stofjes, stofjes, OVERAL stofjes

Hallo allemaal,

Wie al eens in Nieuw Buinen is geweest, snapt deze titel. Wat een stofjes heeft "De Naaidoos"in Nieuw Buinen, je waant je in het Walhalla, echt waar.

Vriendin Nel en ik stapten afgelopen woensdag in de auto om dat allemaal eens te gaan bekijken en ...om stofjes te scoren natuurlijk. We hadden ons al weken verheugd op deze dag. Was wel een pittig endje rijden maar in Exloo heerlijk geluncht en dat was brandstof genoeg om een paar kilometer later, kilometers lapjes te aaien. Wat een verrukking. Eerst heerlijk rond gedwaald, maar ik zeg het eerlijk, ik zag door de bomen niet zoveel bos meer. Super geholpen werden wij door het echtpaar wat de zaak runt. Ik was op zoek naar rode lapjes om een grote sprei te maken voor ons, niet al te kleine, bed. Nel was op zoek naar blauw/groen voor een iets kleiner formaat bed.
Een foto van Nel's score heb ik helaas niet, maar wel eentje van mijn stofjes.
Op de foto ziet het er toch weer anders uit en in eerste instantie wist ik eigenlijk ook niet zo goed of dit nu echt DE goede keuze was maar hoe meer ik er naar kijk (en aai) hoe meer ik ervan overtuigd raak dat dit mooi zou moeten worden.

We gaan samen op werken uit het boek van Lynne Edwards.
Morgen zal ik hier even een foto van maken en ook het blok waar we mee gaan beginnen!!!

groetjes, fijne avond!! Mirjam3 opmerkingen:

  1. Heerlijk die stofjes ! Ik weet het ook nooit meer als ik in zon winkel ben, maar je bent goed geholpen. Ik ben benieuwd wat je ervan gaat maken. Grietjes carina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik die titel zo lees denk ik onmiddellijk dat daar een stofdoek nodig is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is Echt een heerlijke zaak. Ik heb het geluk voor deze winkel maar zo'n drie kwartier te hoeven rijden en kom er dus vrij regelmatig. Het is elke keer weer een feestje! Je hebt mooi lapjes uitgezocht en ik ben benieuwd naar het patroon. Veel plezier ermee!

    BeantwoordenVerwijderen