Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

woensdag 26 december 2012

2e Kerstdag

Hallo allemaal,
 
Wat heerlijk zo'n dag om lekker aan te teuten en wat te quilten en borduren. Ik bedacht mij ineens dat ik nog een leuk klein "tussendoor"werkje had. Eerst borduren en dan klein beetje patchwork. Eigenlijk was het zo af, dit gaat een klein Nieuwjaarscadeautje voor mijn schoonmoeder worden. Die vindt dit vast wel leuk!
 
 
 


Vandaag heeft zoonlief ook mijn computer even onderhanden genomen. M'n virusscanner was de boosdoener van allerlei rare meldingen en dat site's zich niet openden zoals ze horen te doen. Dus andere virusscanner erop en "hij doet het weer". Hij probeerde me te overtuigen dat ik een Mac moet aanschaffen en eerlijk is eerlijk, het is prachtig en werkt ook goed maar het is toch wel meer dan een fractie duurder dan wat ik nu heb. Ik doe het voorlopig hier wel mee, dik tevreden hoor!

Morgen komt Pien 2 dagen en 2 nachtjes logeren, helemaal gezellig. Haar bed staat klaar en ook het programma voor vrijdag is geregeld. We gaan met de (trein)Hanzelijn van Lelystad naar Zwolle. De ijssculpturen bekijken, lekker ergens chocolademelk drinken en gewoon genieten van het gekwebbel en getut van onze Pien.

Fijne 2e Kerstdag allemaal!! groet, Mirjam

1 opmerking:

  1. Hoi Mir,

    Leuk dat jullie naar het ijssculpturenfetival gaan vandaag, ik hoop dat ik nog op tijd ben want je kan kans maken op gratis kaartjes op http://www.uitmetkorting.nl/ijssculpturen-zwolle/korting-ijssculpturen-zwolle/

    Groetjes,

    Linda

    BeantwoordenVerwijderen