Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

zaterdag 22 december 2012

Hele Fijne Feestdagen!!

Hallo allemaal,

Heb al even niets gepost maar ben wel druk doende hoor!!! Ook een beetje problemen met de Laptop. Zoonlief komt me helpen om de boel weer op orde te krijgen, dus tot nader bericht geen berichtjes!!

In ieder geval wens ik jullie allemaal hele Fijne Kerstdagen en een gezond 2013 met heel veel lapjes, quiltideetjes en natuurlijk AFFO's!!

groet, Mirjam

3 opmerkingen:

 1. Jij ook fijne dagen. Laat niet te veel sleutelen aan je laptop zo af en toe oepsie alles kwijt! Sorry mamsie! Veel groetjes en tot next jaar veel blog plezier carina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook hele gezellige kerstdagen en creatief 2013.
  Tot gauw weer............gr.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens jou en je gezin ook gezellige feestdagen en een gezond en voorspoedig 2013!
  Groetjes, Marjo B-W

  BeantwoordenVerwijderen