Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

woensdag 2 januari 2013

2013 is begonnen

Hallo allemaal,

Allereerst voor iedereen de allerbeste wensen voor het Nieuwe Jaar!!

Ik begin mijn verhaaltje van vandaag toch nog even in 2012. Pien kwam logeren, wat een feestje!!
We hebben haar opgehaald en het gekwek achter in de auto was al helemaal gezellig. Ze heeft 's middags heerlijk zitten kleuren onder verzuchting dat "kleine zus"nu lekker niet aan haar spullen kon komen. Kleine zus is inderdaad een bijdehante tante dus ik begreep het wel. Toch vertelde ze, toen de logeerpartij vorderde, dat ze kleine zus wel miste. Nou zo gaat dat met zussen toch?
 "Was sich liebt neckt sich"! Mooi Duits spreekwoord!
Op vrijdag zijn we, met de trein, naar de IJssculpturen tentoonstelling in Zwolle geweest. De sprookjes van Grimm werden hier uitgebeeld.  Echt een aanrader maar koud, zo koud. Er stond een lange rij om naar binnen te gaan en tot onze verbazing liep het redelijk snel door, ik snap nu waarom. Het was zo koud dat je echt niet erg lang voor elk "object"bleef staan. Maar het was wel prachtig!


Dit is dus de Kikkerkoning!!!!

Ik heb vandaag en morgen nog vrij, dat is echt genieten, vandaag eerst alle Kerstspullen weer verhuisd naar zolder. Fijn al die ruimte weer in de kamer!!
Vanmiddag had ik nog even tijd voor het volgende blok van mijn Sampler, "Grape Basket". Ik vond hem best lastig maar in vergelijking met het blok waarvan ik nu de mallen heb gemaakt was het een makkie. Morgen meer en foto's!!
Nog even een spreuk om het nieuwe jaar mee te beginnen!!groet, Mirjam
4 opmerkingen:

 1. Mirjam, als het zo koud is, dan ben je er snel weer uit. Zal vast erg mooi geweest zijn. Succe met je quilt. Marijna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mirjam, als het zo koud is, dan ben je er snel weer uit. Zal vast erg mooi geweest zijn. Succe met je quilt. Marijna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Verhuis jij je kerstspullen helemaal naar Zwolle?
  Ha ha
  Mirjam ook nog de beste wensen voor 2013 en dat we maar veel gezellige quilt-uurtjes zullen beleven.
  Groeten van Nel en tot volgende week!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, ik volg je blog al een poosje. Ik ben van hetzelfde bouwjaar, heb ook een zoon en dochter die niet meer thuis wonen, quilten is mijn grootste hobby. Maar ik ben ook secretaresse in een verzorgingshuis. Dus best wel veel overeenkomsten. Groeten van ludie spruit. Ludie.spruit@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen