Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

dinsdag 11 december 2012

reacties op Dresden Plate

Hallo allemaal,

Wat heb ik geweldig veel reacties gehad op mijn vraag welk achtergrondje ik zou kunnen gebruiken voor mijn Dresden Plate. Superleuk om al deze reacties te lezen en wat zijn er dan veel ideetjes.
Heel erg bedankt voor jullie meedenken!!!!!
Uiteindelijk heb ik besloten om de lichte tintjes uit mijn Dresden Plate te halen en te vervangen voor de frisse rode kleur  en inderdaad.....de achtergrond licht te maken. Dat was echt een heel goed idee en echt waar, je ziet het mooier worden. Dillema blijft dat ik deze achtergrond stof in elk te maken blok terug wil laten komen. Dat kan niet altijd als achtergrondstof want daar heb ik te weinig stof voor maar ik vind het dan ook saai worden. Het blijft dus schipperen tussen de rode stofjes en misschien wel te weinig lichte stofjes. Tjonge wat kun je het jezelf dan ook weer moeilijk maken maar ik vind dit zo'n geweldig leuk project. Het is echt te gek voor worden maar ik ben niet zo'n beste slaper en dan word ik om 03.00 uur wakker naast mijn lieve snurkende slapende brombeer en dan gaan mijn gedachten "op tilt". Dan lig ik dus allerlei stofjes te bedenken bij alle blokken. Hoe gek kun je zijn he?

Ik heb deze foto gemaakt met gebruik van de flits, het is dus een tikkie te licht. De foto zonder flits is te geel, zo is er toch ook altijd wat te zeuren he?
Maar, zo is het toch best acceptabel he?

Tot gauw!!!

groet, Mirjam

9 opmerkingen:

 1. Helemaal goed zo!
  MOOOOOOI!
  En ach,als je niet genoeg stofjes hebt...tja, dan móet je toch gewoon weer even....euhhhh....toch???
  En lachen hoor, ik dat dat ik de enige zot was die 's nachts wakker ligt van quilt-vraagstukken, hahahaha!
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, DIT is het allermooiste. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi ziet dit eruit. Ja, wat kun je dubben over dit soort dingen. Daar heb ik ook altijd last van.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. JA! mooi, nu kan je goed zien hoe mooi je dresdenplate is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er nu heel mooi uit. En ik herken je slaapprobleem, ik lig 's nachts ook hele quilts te ontwerpen... Nu nog tijd om het ook echt uit te werken. En die kringloopwinkels zijn altijd spannend om even binnen te wippen.
  Groetjes, Marjo B-W

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Moooooi is het nu geworden Mirjam, groetjes van Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, nu is je blok in evenwicht. Mooi hoor.

  BeantwoordenVerwijderen