Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

donderdag 3 januari 2013

Vervolg

Hallo allemaal,

 
Zoals beloofd nog even een foto van de Crape Basket. Lastig om alle puntjes netjes bij elkaar te krijgen. Heb echt even zitten puzzelen, uithalen, opnieuw, nog een keer uithalen en nu ben ik redelijk tevreden. Zoals mijn zus al terecht opmerkte, je gaat er niet met je neus bovenop liggen toch? Nee, dat is wel zo maar toch?
Mijn zus Jacqueline was er vandaag gezellig een dagje, vanaf het moment dat ze binnenkomt kwekken we heel wat af en heeft ze best wel een hele goede kijk op kleuren. Al vindt ze zelf van niet maar dat zit een beetje in onze genen. Vooral niet denken dat je iets weet of kunt, bescheiden zijn, dat is ons met de paplepel ingegeven.

Zij heeft dus de lapjes bij elkaar gezocht voor mijn volgende blok. Tangeld Star. Dat gaat dus echt een puzzel worden, waar ben ik aan begonnen!!!
Dit gaat dus spannend worden. Verder ben ik een beetje aan het piekeren over een projectje wat ik  over een paar maanden weer makkelijk mee kan nemen op vakantie. Hexagonnen? Mandjes?? meer Ook spookt een leuke quilt voor op het bed van mijn kleindochters nog door mijn hoofd. Ideetjes?

groetjes, Mirjam7 opmerkingen:

 1. Zo he die is zeker een studie object! Ben heel benieuwd. Je puntjes zijn super puntig dus super goed! En je zus heeft gelijk goed is goed genoeg. Byby carina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je zus heeft gelijk hoor: als je het van een meter afstand niet ziet, kun je het rustig laten zitten! Je nieuwe blok ziet er wel heel ingewikkeld uit. Succes ermee!
  En natuurlijk nog de beste wensen voor dit jaar!
  Groetjes, Marjo B-W

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi blok heb je weer gemaakt en die je gaat maken is ook een mooie zeg.................liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk blok en een beetje smokkelen mag af en toe ook wel hoor, je ligt er inderdaad niet met je neus op.
  Voor ideetjes voor een quilt even lekker neuzen op internet,samen met je kleinkind, dan krijg je een beejt idee wat ze leuk vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er strak uit hoor! Doe je het met malletjes of paper piecing? Het laatste werkt bij mij erg goed als ik 'mooie' puntjes wil hebben....
  Snuffelen op de site van de Droomdekentjes levert vast óók leuke ideeën op voor een kleinkind-quilt!
  groetjes, Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi mirjam, ik heb een reactie geplaatst op je vorige blog. Email adres: ludie.spruit@gmail.com. groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Mirjam,
  Dat zijn geen makkelijke blokken, succes ermee.
  En je zus heeft een prima kijk op kleur.

  Groetjes Mireille.

  BeantwoordenVerwijderen