Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

vrijdag 15 februari 2013

Inner City

Alle sneeuw is hier weer bijna weg, dat gaat toch razend snel he? Gisteren lag hier toch wel zo'n kleine 5 cm. Het heeft wel wat maar nu heb ik toch wel zin in het voorjaar!! Vanmiddag heb ik het Inner City blok afgemaakt. Moet nog wel op een achtergrond, maar ik twijfel nog. Nu heb ik toch zoveel mooie lapjes en het blijft toch piekeren welk lapje nu wel of niet naast, achter, of tussen kan.
Morgen met vriendin Nel naar de Handwerkbeurs in Zwolle. We maken even een tussenstop in Elburg, daar moet een geweldige borduurwinkel zitten. Aangezien we allebei graag borduren en we nu toch "in de buurt"zitten pakken we dat gewoon even mee.


Dus zondag zal ik mijn buit even showen!!

groetjes!

5 opmerkingen:

 1. Dat ziet er erg mooi uit! Ik wil die illusies ook gaan maken; vind ze echt heel gaaf. Wordt een cursus in het nieuwe seizoen :>)
  En de beurs... zet je schrap, hij is geweldig.
  Geniet ervan!
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit! Ben benieuwd of ik je herken morgen, ik ga óók met een vriendin! Veel plezier in elk geval! groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Mirjam.
  Wat een mooie blokjes. Veel plezier morgen. Kijk nu al uit naar wat je ons gaat showen. Groetjes Mireille.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gedaan en frisse kleuren! 't Lijkt al een beetje op het voorjaar... Veel plezier op de beurs vandaag, ik was er gisteren. Mooie en verleidelijke dingen...
  Ik ga trouwens in maart niet naar één van de regiodagen in S'bant, hopelijk in november weer.
  Groetjes, Marjo B-W

  BeantwoordenVerwijderen