Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

woensdag 6 februari 2013

klein berichtje

Soms heb je gewoon maar een klein berichtje maar wel leuk!! Ik ben afgelopen week weer even bij onze kleine meisjes geweest. Ze hadden zich verschanst achter het traphek, Heel handig plekje want zo kun je alles zien en horen en met een beetje mazzel zien ze jou gewoon niet!!!
Verder een foto van een bosje zielige roosjes. Twee dagen geleden gekocht en nu hangen ze er zo al bij. Maar de mensen die mij kennen beginnen bij voorbaat al te grinniken!! Arme bloemist, als Mirjam op "oorlogspad is!!!"Ik beloof jullie, ik zal me gedragen!!
Twee borduurtjes af!!! Normaal mens begint natuurlijk bij A en ergens komt dan die M. Ik niet hihi
Dag allemaal!!!

5 opmerkingen:

 1. Oepsie zielige bloemetjes. Leuke meisjes en leuke letters.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. grappige foto met je kleindochters. leuk!
  Enne bloemen niet bij jumbo of appie gekocht? Die garanderen 7 dagen minimaal...... succes bij de bloemist, want dit klopt niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk klein berichtje! Hoop dat het gelukt is met de bloemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto van die meiden! Die bloemen geven je echt een voorjaars gevoel, niet dus. Zo zou ik ook beginnen aan een alfabet.

  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die twee zitten daar lekker uit het zicht! En... nog nieuwe bloemen gekregen van je bloemist?

  BeantwoordenVerwijderen