Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

woensdag 1 mei 2013

Uitslag Give Away

Zoals beloofd, op 1 mei de uitslag van de Give Away!

Dat moest even wachten tot de komst van onze kleindochters, want zij zouden de 2 namen uit het mandje halen. Dat begon al goed, Karlijn had in de auto geslapen en was zo allemachtig uit haar doen dat er niks deugde. Nee, ze wilde geen drinken en taart ook niet. Uhhh? Nee, ook een beetje gekriebel van Opa in haar nekje was niet aan haar besteed. Mevrouw was en bleef uit haar hum. Gelukkig was Pien  haar eigen lieve zelf en heeft ze 2 namen uit het het mandje gehaald. Zien jullie wel de oranje gehaakte kroon!!!!



DJOEKIE en MARIJNA


Djoekie en Marijna geven jullie even jullie adres aan me door?
Dat kan via:  mirjam.sewuster@gmail.com

Gelukkig kwam Karlijn na een uurtje ook weer tot haarzelf maar toen waren de namen al uit het mandje!! Achter ons huis is een klein speeltuintje (van de gemeente) en daar hebben ze heerlijk gewipt, geschommeld en rondgerend in het Oranje Zonnetje op deze zo Koninklijke Feestelijke dag.

Nog even 1 foto die ik jullie niet wil onthouden.
Mijn zus had een prachtige "taart"gemaakt met allemaal zomerbolletjes voor in de tuin.
Ik heb hem nog niet willen uitpakken maar dat komt morgen wel of zo! De bolletjes moeten wel in de aarde natuurlijk.
 


Tot het volgende blogje!!

groet, Mirjam





3 opmerkingen:

  1. Wat een verrassing vandaag!!! Een give a way gewonnen! Dank je wel Mirjam!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dames gefeliciteerd met jullie give away.
    Wat een leuke taart heb je gekregen, erg origineel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook toevallig bij mij heeft Marijna ook prijs leuk voor haar.

    Geweldig de bolletjes in de taart verwerkt. Gefeliciteerd. Bedank voor je bezoek en volger.Ik heb me bij jou ook aan gemeld.Leuk

    BeantwoordenVerwijderen