Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

maandag 11 augustus 2014

blogpauze

Hallo allemaal,

Zoals de titel al zegt neem ik even een aantal weken een blogpauze. Ik heb momenteel niet zoveel inspiratie en al mijn werkjes liggen niet stil maar ik moet even in de laagste versnelling.. Niks bijzonders maar ik ben even toe aan "rust in de kop".

Ik heb wel een start gemaakt met malletjes maken voor mijn eerste Dear Jane blokje. Volgens mij gelijk de moeilijkste maar ik hou wel van een uitdaging. Gaat het niet, nou, dan probeer ik het gewoon opnieuw.
Ik heb heel veel rode stofjes over van de grote Rode Sprei (nee, deze is nog niet doorgequilt) en ik heb bij Ikea 4 meter ongebleekt katoen gekocht voor, schrik niet, de prijs van € 8,18. Dus, 1.99 per meter. Beetje sullig stond ik daar om me heen te kijken, zo van wie komt nu die stof voor me knippen? Geen mens te bekennen. Dan maar eens de bordjes lezen. Mmmmmm, zelf knippen en dan wegen, wat, WEGEN? Jawel wegen, echt gek maar het werkt dus wel. Net alsof je de banaantjes afweegt bij de supermarkt. Nummertje van het stofje uitzoeken, in het tasje, stickertje erop, KKDWD. Leuke afkorting he? Ga daar maar even over brainstormen.
Maar jezelf dus een paar centimetertjes toe-eigenen is er niet bij , haha!
Oh wat kan ik daar een lol van beleven, maar ik denk dat ik er wel verstandig aan doe om deze eerst te wassen voordat ik ze ga gebruiken. Of niet?Hierbij de restjes waar ik eerst maar even wat ga oefenen! Wie weet lukt het direct dan heb ik vast één mooi blokje.
Verder heb ik nog wat borduren en haken, dus wie weet heb ik eind september wel van alles te laten zien!

Groetjes, Mirjam


5 opmerkingen:

 1. we volgen het wel, veel plezier in de tussen tijd!
  groetjes miek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd hoe het gaat bevallen met de malletjes. Ik gebruik plakvlies, dat bevalt goed. Succes met je eerste blokje! Het is erg leuk als je eenmaal een beetje op weg bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier met de blokjes. Je zult zien,het wordt verslavend.
  Ik zou wel trekvlies gebruiken voor de malletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. geniet van de rust en veel plezier met je dear jane blokjes.

  BeantwoordenVerwijderen