Mijn foto
Mijn naam is Mirjam, geboren in 1953 en al jaren wonend met mijn man Hans in de Flevopolder. Dochter en zoon zijn al een poosje het huis uit. Inmiddels zijn wij de Opa en Oma van drie prachtige kleindochters die we, als we de kans krijgen, heerlijk verwennen. Sinds november 2014 ben ik met pré pensioen. In de zomermaanden zijn we vaak te vinden in ons "zomerverblijf" in de Vendee. Heerlijk in de zon en genieten van alles wat er zoal te doen is op onze camping. Dat kan zomaar van alles zijn, potje jeu de boule, zwemmen, kletsen, fietsen en natuurlijk een wijntje! Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met quilten. Heb een basiscursus gedaan en ben er helemaal aan verslingerd geraakt. Borduren, breien en haken doe ik ook graag. Kortom, ik ben met van alles en nog wat bezig!

zondag 11 oktober 2015

ik durf bijna niet meer

Hallo allemaal,

Dat gebeurt er dus als je veel Facebook gebruikt, dan raakt het blog een beetje op de achtergrond. Terwijl bloggen eigenlijk heel leuk is, ik  kan in ieder geval lekker mijn verhaal kwijt en het "zakt"ook maar niet steeds naar beneden. Facebook is toch veel vluchtiger maar ik probeer toch maar beiden te blijven doen.

Het geboortelapje waar ik in Frankrijk aan was begonnen is af en ingelijst. Volgende week gaan we Nola bewonderen en het overhandigen.


Aan de Dear Jane werk ik eigenlijk te weinig, soms krijg ik de geest en is er ineens een blokje af maar het probleem is wel een beetje dat ik teveel leuk vind. Blokje A3 is nu aan de beurt om te appliqueren. Blijft zoeken naar techniekjes die het maken van de DJ makkelijker maken. Gelukkig dat er "That Quilt"is en de site van Susan Gatewood heeft mij ook al op ideeën gebracht. Verder natuurlijk de tips van de "meiden"op de quiltbee.


Ik wil eigenlijk elk blokje in een andere kleur, maar ga ook proberen om elke kleur ook voor het blokje op de achterkant te gebruiken want ik ga de "quilt as you go"methode hanteren.

Afgelopen september zijn we op Texel geweest, lekker gekampeerd bij een bollenboer en natuurlijk zakken met bollen meegenomen. Inmiddels zitten die in de grond, ben benieuwd!Helemaal alleen op de camping! Beetje erg rustig hoor. Gelukkig duurde dat maar één dag

Hier verkopen ze het lekkerste ijs van Texel!

Nog één foto! Karlijn wordt morgen 5 jaar en gisteren hebben we vast haar feestje gevierd. Ze wilde zo graag een fototaart, nou dat kon gebeuren natuurlijk. Haar mama stak de kaarsjes aan en de foto op de taart werd natuurlijk beetje warm! Mijn gezicht begint te smelten begint ze te gieren van de lach. Het is toch zo'n pretletter dat kind!

Tot de volgende blog!

3 opmerkingen:

 1. Je hebt gelijk, bloggen blijft toch leuker als FB ook al is dat handig voor snelle berichtjes maar dat doe ik tegenwoordig steeds meer op Instagram. Mooie blokjes van je Jane, het blijft een uitdaging die quilt! Mooi borduurtje en alvast van harte met jullie grote vrolijke kleindochter Karlijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben het met je eens dat FB handig is , maar niet zo persoonlijk als en blog. Het ziet er heel mooi uit, en ben benieuwd naar je vorderingen met je DJ. Je zult wel denken wie is dat, maar als je mee doet met de lapjesruilt zie je nog eens wat. (lol) Groeten Tiny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk weer even te lezen waar je zoal mee bezig bent..........
  voel me weer helemaal bijgepraat ;-).
  Wel heel herkenbaar dat bloggen soms even naar de achtergrond gaat!
  groetjes 10eke

  BeantwoordenVerwijderen